maanantai 17. marraskuuta 2008

Kiinalaiset sakset

Otin matkalle mukaan hammasharjan lisaksi kynsisakset. Muutaman kerran olen kynsia leikannut, sormista ja varpaista. Eraana paivana (taisi olla Santiagossa) katselin varpaankynsiani ja totesin etta ovat lyhentamisen tarpeessa. Siis Valintatalosta matkalle vartavasten hankitut sakset esiin ja toihin.
Mutta, mutta.... Sakset ovat jo tylsat, jauhavat kynsia leikkamisen sijan. Jauhan kynnet lyhyeksi mutta mielenI valtaa synkat mietteet.
Kotona on perintokalukynsisakset jotka ovat toimineet moitteettomasti koko aikuisikani. Ja Valintatalon kiinalaiset ei kesta yhta reissua. Mihin maailma on menossa.
Ajelen Santiagosta etelaan, paakopan tayttaa mystinen parina. Epailen etta kyparani on saannut yhteyden pahasisuiseen noita-akkaan mutta eihan se...
BMW merkkisen kyparan palla oleva ilmanohjain on puoliksi irronnut ja parisee siina ilmavirrassa. Ei auta kun tunkea korvatulpat syvemmalle korviin. Ilmanohjain ei lahde irti, toinen paa on niin lujassa, niin lujassa.
Tauolta valmistautuessa vetaisen BMW rally pro 2 ajoasun takin vetoketjun kiinni. Kateen jaapi vetoketjun vedin. Kiroan kaikki maailman merkkituotteet ja laitan vetimen tilalle nippusiteen. Saksalaista laatua kiinasta kai, hmmm........
Mexicosta ostetun kameran naytto hajosi. Ei itsestaan, johonkin sen olen varmaan kolauttanut kun on ollut ilta-asun rintataskussa. Kertakayttokamaa nakojaan. Loppumatkan kuvat onkin mielenkiintoista nahda, kamerassa kun ei ole etsinta vaan kuvat taytyy nyt ottaa sillai suurinpiirtein sinnepain.
Eli tama oli kahden kameran reissu. Meikalaisella alkaa olemaan nayttava kokoelma rikkinaisia digikameroita. Ei kuitenkaan yhta nayttava kuin Ruotsalon kadonneiden kannykoiden kokoelma.
EIKO KUKAAN TEE ENAA MITAAN KUNNOLLISTA KAMAA.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Et ole ainoa, jolla on ongelmia BMW:n asujen vetskareiden kanssa. Älä unohda antaa asiasta maahantuojalle palautetta, sitten joskus kun oot Suomessa. Itselläni on uudesta lähtien reistaillut Rally Pro 2:n vetskari, joka repeilee silloin tällöin itsestään keskeltä auki. Kaksi kertaa jo käytetty suutarissa. BMW:n erittäin kalliin sadeasun vetskarin vedin irtosi, kun takkia oli käytetty alle 15 kertaa. Sääli, että muuten erittäin hyvät varusteet pilataan tollaisilla halpisosilla.