tiistai 11. marraskuuta 2008

Valoa risukasaan

Joopajoo, kaikkea sita vuorokauteen mahtuu. Eilen muu porukka lahti 3 jalkeen Antofagastoon, noin 200 km paahan. Meikalainen piti tulla perassa mopo avolavan kyydissa. Yksi avolava oli seissyt hotellin edessa koko paivan purkamassa jotain tavaraa ja sanoi etta ottaa mopon ja minut kyytiin. Kuski tuli kuitenkin kertomaan etta on problema ja voi lahtea vasta huomenna. Alkoi ahdistaa.
Kadulla seisoi Mauricio ja han ilmoittautui vapaaehtoiseksi auttamaan meikalaista. Sanoi etta kylla rahakin kelpaisi kun oli tyoton.
Soitettiin Joselle Santiaagoon joka oli BMW-spesialisti ja han antoi ohjeet mita pitaaa testata. Selvisi etta vika on varmuudella jumittuneessa bensapumpussa.
BMW Chile sanoi etta yhtaan pumppua ei ole maassa, kestaa vahintaan 10 paivaa saada sellainen. Netista nain etta Motomarketilla Turussa on yksi kaytetty 1150 GS myynnissa, soitin Jukka J:lle joka lupasi kayda aamulla katsomassa joutaisiko siita pumppu Chileen.
Yolla tuli soitto, pumppu on irti, DHL:lla kestaa rahti 2 vuorokautta Santiaagoon.
Aamulla tuli eilinen autokuski ja kysyi kelpaako kyyti viela. Yritin selittaa etta tarvis paasta Santiaagoon ja selvisi etta han on sinne menossa kun kerran asuu siella. Ajelee ilmeisesti tavaraa Calamaan ja Antofagastoon. Pyora tulee paluurahtina. Kysyin hintaa, han kohautti olkapaita ja viittoili voinko ajaa matka puoleksi. Saas nahda mita reissu maksaa mutta minulla on hyvat fiilikset kaverin suhteen.
Tultin juuri Antofagastoon, jatketaa noin 4 tunnin paasta Santiaagoon (1400 km). Ajetaan ilmeisesti nonstoppina joten ollaan siella huomenna joskus iltapaivalla. Pitaisi olla aikaa saada pyora kuntoon ja matka jatkumaan.
Kiitos Pexalle ja Jussille neuvoista, Jukalle ja Eskolle avusta. Jos homma onnistuu, olen todella kiitollinen.
Fiilikset ovat aivan eri tasolla kun eilen. PanAmerica vaikenee Santiaagoon asti.

1 kommentti:

ttarja kirjoitti...

Miten se menikään..."ylämäki alamäki ylämäki alamäki..." -että sellainen viisu...
Ja ei täälläkään niin kovin kaksiselta näytä - yritä nyt nauttia joka hetkestä, vaikka hampaat irvissä TT