torstai 13. marraskuuta 2008

Tulli

Iloinen oli kohtaaminen paajoukon kanssa. Pojat olivat olleet keskustassa pitkalla paivallisella, mina istuskelin hotellin sisapihalla sixpacki seuranani. Lahdettiin laheiseen baariin parille, palattuamme tuhottiin Samin kanssa viela sixpackin rippeet.
Aamulla mopo Bemariliikkeeseen, siella lupasivat pistaa tyon alle kun osa saapuu. Bemariliikkeessa tavattiin asiakkaana oleva vanhempi herrasmies Jaime. Kayntikortissa lukee Executive Vice President ja firma on CAP S.A. Kaveri alkoi heti auttamaan minua, selvisi etta pumppu on tullut Chileen. Kaytiin DHL:n konttorissa ja siella kerrottiin etta pumppu on kontissa lentokentalla ja odottaa tullausta. Han pisti yhtionsa kuljetusvastuullisen hoitamaan pakettiani mahdollisimman pian ulos tullista, selvisi etta tulli on lakossa. Voihan Brestin jyrays olisi kapteeni Haddock sanonut.
Kuljetusvastaava lahti lentokentalle katsomaan mita voi tehda. Selvinnee viela tanaan iltapuolella. Pumppu tarvitaan huomenna jos aikoo ehtia Ushuaiaan keskiviikkoon mennessa. Bemariliike kun on kiinni viikonloppuisin. Valilla tuntuu etta eiko tokkiminen koskaan lopu.
Mutta en voi lakata ihmettelemasta ihmisten avuliaisuutta ja hyvatahtoisuutta. Tuollainen isokenkainen johtaja alkaa tuosta vaan hoitamaan resuisen suomalaisen asioita. Ja pelkastaan auttamisen halusta. Valilla nousee pala kurkkuun kun ajattelee naita asioita.....
Kirjoittelen lisaa kun tulee lisaa tietoa, siihen asti PanAmerica vaikenee.

Ei kommentteja: